Hej Göta Atleter

Då så är det dax att göra ett nytt och bättre försök med bloggandet. Här kommer jag blogga om allt som jag gör om dagarna på CrossFit Göta samt hemma i köket och tillsammans med min sambo Catta och vår hund Roland. Informativt, ja kanske, lärorikt ja ibland, roligt hoppas jag. Jag ser detta bloggande som en del av mitt projekt till att leva som jag lär och nu är alla ni mina ögon så att jag sköter mig!

Johan_Stephan-2319-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: