Dag 1 av 56

Sådär ja, idag är första dagen på Götas Whole life Challenge! 56 dagar av bra kostvanor samt andra hälsomässiga vanor som sömn och mobilisering. Varje dag får vi fylla i vår score och begrunda hur våra dagar har varit. Jag har varit laddad för att verkligen tighta upp min egen kost ett tag nu så när väl denna dagen kom så är det bara roligt att rensa i skafferierna (sorry catta) och köpa in nya fräscha råvaror istället. Det kommer definitivt bli tufft men tillsammans med alla Göta atleter så kommer dessa dagarna gå som en dans. Jag och Ellie mätte in oss igår också. Hissbild såklart. Midja låg på 85 och stuss på 99. Kommer köra min vanliga träning från TTP och verkligen se till att äta som en häst, men en nyttig häst.

IMG_8176

Liten rulle från Lördagens mastodontpass på 2 timmar! Här en 2:a på 130, kändes okej utan bälte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: