CrossFit Games Open 2016

Hej Göta atleter!

Open är slut för denna gång och vilken fantastisk open det har varit för oss alla (förutom alla som var lite snoriga)!

Vi i coachteamet har varit så stolta över era grymma prestationer och de steg ni har tagit framåt i er CF träning. Många var det som höjde sitt game i år och det är ju precis det som Open är till för. Att testa sin fitness år efter år och se ifall man har blivit bättre på sina goats. Och jäklars vad ni slaktade många goats denna gången. Tex Bar Muscle ups, tunga Squat cleans och Deadlift, Kippade TTB, HSPU, Walking lunges och fantastiska förbättringar på 16.5 grisen! Men som alltid finns det några goats kvar i hagen som väntar på sin tur och det är ju bara roligt. CrossFit är ständig självförbättring. Ingen kommer någonsin bli perfekt, men alla kan bli lite bättre än sig själv varje gång vi kör i boxen!

16.1.jpg12939176_10153662341212893_1036629376_n

12919012_10153662332382893_1979454722_n12442949_10153662336732893_551239090_n16.5IMG_1176

För alla er statistiker och scoreboard fantaster så kommer resultaten här:

I män rx klass var det en go kamp mellan Big man ”Koffe” Christoffer Carlsson och Brown sugar ”Colombo” Filip Bjensjö! Riktigt kul att allas vår Farellies man Patric Persson gled in och tog tredjeplatsen och speed snigeln Johan Bodebeck slog mig på fingrarna! Det är bara roligt att se när medlemmarna har blivit grymt mycket bättre än den gamle coachen! Riktigt bra köttet allihop!

https://games.crossfit.com/lboards/result?id=1448704 CrossFit Göta Män

 

På kvinnosidan gick segern till vår grymma coach Alice som har haft en bra träningsperiod hela säsongen och verkligen har fått upp styrkan och sina gymnastiska skills. Flåset hade hon redan från all OCR löpning. På andra plats Burpee och CrossFit maskinen Camilla Hall, tätt följd av årets rookie Power skutt Sandra Ljung! Kolla tiden för Sandras 16.5! Så gör man thrusters och burpees, imponerad!

https://games.crossfit.com/lboards/result?id=1448706 CrossFit Göta Kvinnor

 

Kul att mastersklassen var ordentligt representerad i år. Vi på Göta börjar bli gamla på pappret men satan vad vi är unga i själen! På Förstaplats i en stenhård kamp kom ”Vindhunden” Fredrik Ericsson men tätt bakom en nybliven 40åring Jonas Häll! Masthuggets stenhårda ”the Brick” Mikael Arvidsson tog hem tredjeplatsen och märk väl att han piskade de båda rejält på sista wodden! Fantastiska prestationer av er alla i hela klassen! Ni visar att CrossFit är till för alla och att ålder bara är en siffra osv! Nästa år är jag själv med i denna klassen vilket ska bli väldigt trevligt, hehe!

https://games.crossfit.com/lboards/result?id=1448687 CrossFit Göta Master män

 

I masters kvinnor tog Julie även i år segern innan tränings mamman Karin Andersson! Kul att se att Annika som inte kör så många pass i år genomförde alla woddarna. Även riktigt grymt kämpat av Monica som är en klient till coach Alice. Tror det var hennes första open och jag hoppas det gav mersmak!

https://games.crossfit.com/lboards/result?id=1448699 CrossFit Göta Master kvinnor

och sist Teens klassen med allas vår fantastisk talangfulla framtidsatlet, Lucas Pettersson! Han spöade oss alla i allt och placerade sig riktigt bra. Denna gången var det några för många före för att han skulle komma till games men se upp inför nästa år! Vi har bara sett början av Lucas kapacitet! Snyggt jobbat killen!

https://games.crossfit.com/lboards/result?id=1448718 CrossFit Göta Teens

Tack för att ni gjorde Open till ännu en riktigt kul 5 veckors period! Men nu börjar vår och sommarsäsongen och jag vet att vi kommer ha det ännu roligare denna goa period!

Vi ses i boxarna / Headcoach Marcus!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: