Musical snatchning

Detta är ju lite galenskap men jag börjar verkligen gilla dessa lördagsmorgnar! 06.30 i boxen. Alldeles mörk ute och det finns bara jag en stång och en värld av bra musik som jag får välja att träna till! Idag kände kroppen för musikaler! Blir jäkligt glad av dessa låtar och då snatchar jag avslappnat och gött!

09.00 var jag klar och sen blev det en mysfrulle med Catta och vidare till en heldag med julmarknad och ett par serier i soffan! Allt som allt en go Lördag!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: