Nyårspass

I sann tradition firade vi av 2016 med en rejäl team Chipper! Över 50 atleter iförda obligatorisk hatt dök upp idag för att skåla in det nya året i celcius och sedan kötta CF tillsammans! Jag älskar det!

2o16 reps uppdelade på fyra atleter! Taktik och ett jävlar anamma behövdes för att ta sig igenom! Fantastisk go energi idag, tack alla duktiga medlemmar för ett fint år! Det har hänt mycket på Göta detta året och en årskrönika är på g men idag blir det bara lite bilder från dagens galenskaper! Gott nytt på er! Dax för sjurätters!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: