Ät som en Coach! 

Hej på er! 

På måndag startar jag en liten kostgrej här på bloggen! Jag och ett par coacher till på Göta vill visa er hur vi äter. Inga konstigheter utan avskalat med bilder och lite text. Vi tar en vecka var och jag är först ut på måndag. Vi vill visa att vi lever som vi lär, men att vi också är mänskliga och äter saker som glass och andra gosaker. Kan dessa veckor ge dig lite inspiration och visa vår väg så att du också kan hitta din har vi gjort nytta och blir glada. 

Så varmt välkommen in bakom kulisserna till mitt kök och se vad jag väljer att tugga i mig. 


Entrecote med vitkålssallad och stekta champisar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: