Lite klassisk dynamisk stretch

Ända sedan jag läste Mike Robertssons och Eric Cressey Magnificens Mobility har jag gjort dessa rörelser innan tuffa CF pass så ca 10år nu alltså! Jag har sällan några problem med att inte ha nog med rörlighet så jag gillar vad de gör med min kropp och mina rörelser! Alla Göta Atleter får även känna på dessa nästan varje pass också.

Detta är bara ett litet urval av alla som finns såklart och du kan göra många många fler reps av dem också för att bli riktigt bra varm och redo innan du tar fram stången!

Obs jag skrev även ut namnen på övningarna så ni kan lära er dessa 😉

Så jäkla grym låt också! Blir alltid supertaggad att köra hårt efter den. Den är med i en riktig barndomsklassiker, vet du vilken film jag menar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: