CrossFit Level 1

Okej från en utbildning direkt till en annan.

Det har nu gått 5 år sedan jag tog mitt level 1 cert i CrossFit. Då vill såklart Glassman att man uppdaterar och fräshar upp sin grundkunskap av träningsformen. Därför går jag nu level 1 igen på CrossFit Stockholm Nexus. Där träffade jag denna trevliga och urstarke grabben. Erik en riktig gladiator ätare!

IMG_8131

Allt var rätt likt på utbildningen. De driver ett tight skepp från CF huvudkontor! vi avslutade dagen med den obligatoriska lilla workouten. Denna gång körde vi lag om 3 pers. Varje person skulle göra 3 varv av: 15 thrusters 40/30 och 12 burnes. Mitt lag med Olof och Michael kom in på 10.20 någonting! Gött ös!

Ska man vara sist någon metcon är level 1 ett gött ställe att bli detta!

Här är lite mer bilder från lokalen och min stockholmstrip!

   

    

Smakade dock ej bra!  

2 tankar om “CrossFit Level 1

  1. Honey skriver:

    Åh, där var jag också! Det var rätt mysigt, men de hade ett läskigt mjukt golv. Och så var jag för otränad plus axelskadad för att göra thrusters ens med bara stången så jag fick göra front squats. Med bara stången. Det var också asjobbigt. Skönt att veta att man kommit en bit sedan dess 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: