Sitter på tåget hem

Phu jag har varit på resande fot och på utbildning nu i 5 dagar i sträck. Det börjar kännas lite i kroppen. Men det har varit helt fantastiskt och så jäkla kul och nyttigt också. Först Eleiko och nu Level 1 igen. Kursen var verkligen lika från 5 år sedan även om jag inte kom ihåg provet så väl som jag hade hoppats. men jag tar med mig den sylvassa coachningen the red shirts bjöd på. En del nya uttryck att använda och smarta metoder för att få Göta atleterna att röra sig ännu bättre. Programmering är gjort och måndagen inlagd i wodify. klart. nu lite nöje och vad kan vara roligare än att blicka tillbaka lite i mina arkiv och sitta och mysa bland alla goa medlemmars galna upptåg i våra boxar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: