Torsdag

Ett bra sätt att få i sig mer grönsaker är att steka de små rackarna! 

 Och vipps hade man poppat upp sin middag till denna riktigt goda rätt 

  

En annan sak oxså. Klippte mig igår och ni kanske känner som jag. Man är ju aldrig riktigt nöjd direkt efter man har varit där. Jag och frisören har liksom aldrig samma åsikt om vilken frilla som passar mig. Därför brukar jag aldrig låta dem pilla klart med hårblås och vax utan jag säger att jag ska åka direkt och träna. Igår dock så löpte jag linan ut och sa. Kör fixa iordning frillan. Anade oro direkt när han började föna håret bakåt och sedan fortsatte med vaxet ännu mer bakåt. Resultatet ja annorlunda iallafall: 

  
Gomorron! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: