Whole life challenge

Gött snart gjort en hel vecka på vår Kostutmaning. Göta har verkligen varit duktiga och vi stödjer varandra bra i boxen. Nästa vecka får vi också bonuspoäng ifall vi skriver uppmuntrande kommentarer till varandra vilket ska bli riktigt kul!

Kosten har funkat utan problem och jag har egentligen bara haft en tung dag då jag käkade en dålig sallad till lunch istället för min flygande jacob rätt. Bara jag har alla matlådor och mellanmål preppade så är det väldigt enkelt att följa riktlinjerna. Ingenting kan fresta mig då och min willpower mätare är i topp!

IMG_8257 IMG_8260

Käkade en god paleobox på tomtom på prinsgatan. Sen detta är en riktigt nice lördagsfrulle när man har lite extra tid. Gillar att ta ett avsnitt från TED talk på morgonen istället för att slå på dumburken!

IMG_8180

Klassisk köttsallad!

Ni får testa denna specialare: bland mango, körsbärstomater, och avokado med lite olivolja och sambal olek. Passar till det mesta!

Är mest nöjd med att jag inte kört en enda pre workout drink innan något pass och har kunnat prestera och känt träningssug ändå. Bra Marcus skulle vara fint att välja sig av med detta koffeinbehov!

Imorgon vilodag med podcaspromenad och lång mobiliserings session!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: