Whole life challenge

Imorgon har det gått två veckor och det är dax för en ny hissbild. Det har gått väldigt bra med käket även denna vecka. Har satt full pott utom just en liten vanlig potatis i ett rotmos. Kroppen svarar bra och jag är mest nöjd över att jag inte käkat något koffein på hela perioden. Träningen fungerar riktigt bra ändå och jag och Ian jobbar vidare med min mentala fokus innan varje träningspass också. the power of the mind är jäkligt intressant tycker jag. Det är också så roligt att se hur Göta atleterna stöder varandra och hur bra alla presterar. medlemmar har redan fått riktigt bra resultat och tränar riktigt flitigt. Ibland nästan för flitigt för kroppen behöver vila också!

Ställningen just nu i tävlingen ser ut som följande:

Skärmavbild 2015-05-15 kl. 21.33.30

Dock tror jag inte att alla loggat sin score ikväll än!

På lördag presenterar jag vinnaren av 2 veckors priset och utlyser ett nytt mål och pris att sträva mot!

 Kanske inte den snyggaste fredagsmiddagen men jäkligt god! 

  
Testade dessa dyrgripar igår. Pure grönsaker på burk! 

 Sen Lite goa medlemmar

IMG_8308

IMG_8309

   
          

Jag har världens bästa jobb med de bästa kollegorna och de underbaraste medlemmarna. Tack för jag får leva min dröm varje dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: