Segla M32

Wow idag fick jag äran att sitta med när tjejerna i team Anna körde seglingsrace vid lindomspiren! 10 M32 båtar och en tight bana! Jag fick krypa ihop i nätet och fick uppleva vilken otrolig energi och kämpavilja dessa tjejer har i båten! Jag fick också en mycket större inblick i vilka träningskrav vi kan vidareutveckla i vår träning! Stort tack alla för en superkul och lärorik dag! Grinda och furla på! Hejja team Anna! 


Gooooo Girls!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: