Built By Lino

Hej bästa Göta atleter!

CrossFit är ju den roligaste träningsformen vi vet. Det är verkligen lätt att falla för denna preststionsinriktade all round träningen samt gemenskapen runt passen och allt skoj vi hittar på!

Vi från Göta rekommenderar er alltid varannan dags träning eller högst två tuffa metconpass i rad! Detta för att ge kroppen bra återhämtning och chansen till att bygga sig starkare och bättre!

Dock så vet vi att många gärna vill träna upp till 5-6dagar i veckan. Tyvärr leder detta inte till de bästa resultaten. Man vill gärna göra så mycket som möjligt på en gång och tänker inte på att det är viktigt att lägga en bra grund att bygga ifrån. Det är så lätt hänt att man överbelastar och drar på sig en onödig skada!

Därför vill vi nu Göta presentera en kanonlösning så du kan fylla upp din träningsvecka med både tuffa, roliga och utvecklande pass på Göta och även komplettera din träningen med vårt nya koncept! Göta presenterar stolt

Built By Lino! – nothing fancy just stronger!

Ett extra komplement för dig som vill träna mycket!
Fredrik Andersson och Andreas Larsson har startat detta instakonto #builtbylino för att hjälpa dig som Göta medlem träna ännu mer effektivt och lägga en bra grund så din kropp håller under lång tid!

Built By Lino är just för er som kommer in extra och vill köra något mer! Så istället för ännu en slitsam chipper eller något maxlyft så lägger Fredrik upp en genomtänkt mindre metcon som prioriterar dina svagheter, bygger din bas, förbättrar dina svaga områden och gör dig ännu bättre!

Vi vill alltid utveckla er på alla sätt vi kan så detta koncept är något som vi verkligen rekommenderar till alla som lägger ned mycket tid på sig träning!
Ett perfekt komplement till Götas stora programmering helt enkelt!

Så in och kolla på Instakontot #Builtbylino och testkör några av Linos kompletterings metcons och övningar!

De är som broccoli- just good for you!

Vänliga hälsningar Headcoach Marcus!

16506888_10154480815972893_2142999618_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: