Min fredag

Godagens! 

Det är dax att ta tag i min blogg igen och visa lite av min värld av CrossFit, coachning, träning, käk och alla andra saker som jag gör! Jag märker att jag både äter och tränar bättre när jag bloggar om det så detta är ännu ett system som jag gör för mig själv för att coopa! Ni kommer nog märka att jag har ett par till. 

Så häng med på min fredag! 

04.30 frulle! 

Gjort dagen innan 7 lådor ägg och bacon! Tjänar in minst 10min och slipper stå och steka i ottan! 


Till detta dricker jag alltid te, någon liter vatten samt min nya rutin med en grön smoothie på grönkål och havregryn, citroner, ingefära och gröna äpplen! Kör konsekvent nu i 1,5 månad! Gillar det! Självklart gör jag en stor laddning varje helg så det är bara att hälla upp! 

Just de dessa små sakerna ingår oxså i min morgonrutiner! 

Snapsglas med gurkmeja juice och en msk fiskolja! Smaskigt! 


Sen coacha underbara morgonklasser på Göta! 

Älskar det jag gör och det är inte svårt när man varje dag får äran att träffa alla underbara människor i våra boxar! Hade fyra pass denna fredag så jag passade på att köra min egna träning direkt på morgonen efter mina två pass! Då har jag vaknat till ordentligt! 

Idag stod lite gott och blandat på programmeringen! 

Roddtest 1min kcal! 

20min emom snatch

Sen en openwod från förra året 


En mycket bra standard warm up för snatch! 


Sen gillar jag flows här ett väldigt basic somaflow. Fantastisk rörlig i extension not! 


Elli trackar mig och säger att jag aldrig tar i så idag tog jag i! Då låter jag såhär! 

Efter den satt gött så var det snatchtime! 


Lite dilemma idag med landningen men det löste Coach Fredrik med ett pedagogiskt hot! 

​​
​Sen metcon! 


Längre än förra året vilket var meningen såklart! Finns allt lite flås i gubben inför open nästa vecka! 


Go helg på er allihopa om vi inte ses på Masthugget imorgon såklart för jag håller passen! 

Dax för fredagsmys med min älskling Catarina! Undrar om lax funkar fint med pommes? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: