Open 17.3

Yes förra lördagen small det till igen på Göta! 17.3 Gick av stapeln och vilken metcon det bjöds på för att inte tala om alla grymma kämpainsatser! Särskilt den skalade klassen bara öste på med snatchar och hoppade pull ups medans det var tuffare för RX klassen med vikterna. Det blev flera golden CrossFit moments under denna lördagen då atleterna överpreseterade och gjorde saker de inte gjort förut under pubilkens jubel! Härligt att se er lyckas och vi i coachteamet är så stolta över er alla!

Eftersom vi har två helt översuveräna filmare och redigerare så är det ju knappast lönt att lägga upp mina små amatörfilmer. Detta är pure CrossFit feeling och det känns som man är där igen när man ser dessa filmer! Mikael och Jonas stort tack för ni tar er tiden och ger oss dessa härliga filmrysningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: