Open Filmer

Det är CrossFit Open tider på Göta och vilka häriga tider det är. Open är den fem veckors period då våra medlemmar tävlar tillsammans i de olika veckovisa utmaningar som Castro kastar på oss. I år har vi gjort det lite annorlunda.

Fyra lag skapades och varje lördag möts två lag i taget i ett vänskaplig battle! En stor intern leaderboard har skapats och lagen kan plocka poäng i flera olika kategorier. Deltagande poäng, team spirit, grymma prestationer och placeringspoäng delas ut varje vecka. Vi har så många grymma filmare och fotografer och jag vill verkligen visa upp deras fantastiska arbete med att fånga känslan i att träna här på Göta dessa lördagar!

Först ut kommer förra veckans team spirit uppdrag! Det gällde för alla lag att presentera sig själva med en liten film. Dessa mästerverk skapades! Stort tack till alla som satt och kämpade framför redigeringsprogrammen! Max, Ludvig, Christian och Mikael full pott!

Mickes muskler:

Team Unicorns:

 

Götas lejon:

Kosegruppa:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: