Sweden Throwdown

I helgen drog massa Göta atleter och tävlade i Sveriges största CrossFit Tävling. Hela 550 atleter var med i olika klasser och det bjöds på utmaningar både i OCR bana och Skidåkning och såklart massa massa kul CrossFit utmaningar. Tunga Lyft, Snabba, reps, Mjölksyra pump och taktiktänk. Göta hade 5 lag med och 3 individuella kämpar.

Vi hade en riktigt kul helg och som alltid var Göta klacken högst och störst på läktaren. Det är även riktigt lyxigt att nästan ha egna pressfotografer, denna helg stod Dick för kameraarbetet. Tack som fasen för alla goa bilder där man verkligen kan se smärtan, glädjen och nervositeten i bilderna.

så hur gick det då?

Fin fina resultat vill vi lova!

I intermediate klassen tog Power Ranges hem segern. Alexos, Martin, Camilla och Johanna beastade verkligen varje wod och stod högst på pallen när kaklet hade lagt sig! Stort grattis till er!

Tredjeplats tog Göta Old med och Young Girls hem och Micke, Andreas, Paulina och Viktoria kämpade så grymt hela helgen. Stort grattis till er!

Svanur och company med lagnamnet ”Svårslaget ”gjorde även de grymt bra insatser! David, Carro, Filip och Sofia! 

Sen vi får inte glömma att det var hela 50 lag med så på

Fin 14 plats så kom Göta Gone Bad Med Sandra, Linus, Johanna och Samuel. Grymt bra jobb!

I den individuella klassen så kom Andreas Folkler 2:a i masters +45klassen. Riktig taktiker och hade bra upplägg i varje wod!

Jonas Häll kom också på fin placering under helgen.

Sara engdal gjorde sin tävlingsdebut utanför Göta och Baam Pb i pull ups! Första Goa kippade pull up gjorde Sara på lördagen. Så jäkla grymt kämpat av denna tjej! 

I RX klassen ställde vi upp med ett coachlag bestånds av mig, Alice, Kim och Elinor. Vi hade riktigt kul hela helgen och placerade oss faktiskt på 5:a plats! Så nöjda med detta!

Stort tack för alla som var där och hejade och stort grattis till alla fina prestationer från er Göta atleter. Ni visar alltid på fint sportmanship och representerar allt vad Göta står för både i boxen och utanför när vi drar på tävlingar.

GLÄDJE – GEMENSKAP – INSPIRATION

Här kommer massa bilden från Dick Risan aka @dixxxon på instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: