Min kostvecka

Hej och välkomna till min kostvecka! Vad äter en Headcoach på CrossFit Göta? 

Jag kör först ut i denna serie och många av våra coacher visar gärna vad de äter kommande veckor! Tanken är att visa hur vi äter och att vi är långt ifrån perfekta och även att ge dig lite ny motivation nu inför sommaren! Efter sommaren har vi stora planer för oss alla så detta får du verkligen inte missa! 

Grundtanken med hur jag själv äter är för jag vill prestera på träning och bli starkare! Jag lägger en grund av naturliga råvaror men äter inte supersstrikt paleo kost längre! Dock försöker jag endast att äta bröd en gång i veckan. Ni får se vilken dag! Jag lägger grunden på frulle, lunch och middag och därimellan något mellan mål och lite näringstiming före och efter träningspassen! 

Häng med för nu äter vi! 

Vecka 21 

Måndag 

05.00


Bcaa + MTV olja när jag vaknar! Tillsammans med dagens lilla pillerhög. 


Omega 3, vitamin D och en specialare för hjärnaktivitet! Vet i fasen om jag känner något av denna dock! 

Frulle 08.00


Bananpannkaka med blåbär och hallon. En kopp te och vatten

12.00 lunch 


Blev en ute lunch idag. Kött i röd curry på Bangkok kitchen på andra lång! 

15.30 


Post workout shake! 

Matters protein med en skopa malto för värdefulla carbs efter tuff träning med Elli, Alice och Jocke! 

16.30 


Tidig middag pga tre kvällspass. Ris, karré, stekt vitkål, tomater och egen picklad morot! Den blir det mer av under veckan! 

21.00


Sista passet gjort och dax för dagens sista mål! Lite blandade nötter och ett äpple! Alltid royal gala! 

Detta var allt jag käkade idag! 

Tack för idag och imorgon är vi hungriga igen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: