jag är inte coach men, podcast

Wow man får tacka så hemskt mycket för att man fick deltaga i denna suveräna podcast med dessa två sköna killar, John och Mackan!

Jag är inte coach men

Ni hittar alla deras avsnitt här:  http://www.intecoach.se/#

Vi pratade allt mellan träningsglädje, paleokost och CrossFit Old school till Macros och Sojabokstäver i matlådor. Sen så körde vi dagens fetingwod på Göta. Om ni vill se tre medelålders firebreathers så kolla in denna rulle i slutet av inlägget.

Jag vill också passa på att tacka Chrille min ständiga kollega som har varit med från allra första början, sen hela Coachteamet, att driva Göta är verkligen ingen enmansshow utan det är ett team med dedikerade coacher som delar samma syn, vision och har jäkligt kul tillsammans. Sen styrelsen med allt jobb bakom kulisserna, och sist men absolut inte minst alla Götas fantastisk atleter för jag får vakna upp och ändå leva vaken i min dröm tillsammans med er alla.

I avsnittet så frågade de mig i slutet om vilken min inspiration var och jag svamlade om en kille i USA som heter Greg, men nu när jag fått tänka mer så är det ju såklart ni som jag omger mig som ger mig den största inspirationen till det jag gör varje dag.

Jag har sagt det förut men säger det gärna igen, Att känna att man kan underhålla, hjälpa och göra andra människor glada och motiverade för sin träning är det bästa jobb jag kan tänka mig. Så Tack allihopa ännu en gång!

In och lyssna på avsnittet när John får upp det kanske på tisdag. Ni får hålla tillgodo med filmen sålänge!

Ses i lådorna som alltid, Eder Headcoach M!

PS John och Mackan- hoppas träningsvärken satt skönt idag!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: