Träningsutvärdering vecka 46

Godeftermiddag denna kyliga med fina söndag! 

Lovade mig själv att utvärdera mina träningsveckor här framöver! Jag fick i samråd med min kostcoach uppgift att skriva ned min träningsplanering äntligen och sagt och gjort så blev det så mycket lättare att köra träningen igen! Mån, tis och onsdag var klockrentby the book precis som jag hade tänkt mig. Torsdag blev lite segare pga skiftbyte men fredag var jag piggo igen. Sen gött litet pass även på lördag och söndag är alltid vila, återhämtning ochmatförberedelser inför kommande vecka! Såjag är väldigt nöjd med denna första träningsvecka! In på kontot med den! 

En bra böj på 120 bananer tar jag med mig!

Bara några av alla ögonblick och fina minnen som utgör livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: