Träningsutvärdering vecka 48

Hmm missade förra vecka men träningen var helt okej vad jag minns. 

Denna vecka har varit lite brokigare. 

Måndag börjar alltid kanon med Eli och ett bra tungt pass. In på kontot med 100 bananer i clean and jerk och det var längre sedan dessa vikter gick upp! 

Tisdagen blev en jäkla uppstyckad arbetsdag så willpowern försvann helt för träning men en lång ljudbokspromenad blev det allt. Gillar min blinklist och konsumerar böcker som ett barn i bokslukaråldern. 

Onsdag är det cardio och jag och Eli körde en fin från BBL, testade lite näsandning i början men släppte det sedan och tryckte på ordentligt. Finns lite flås kvar ändå. 

Torsdag lekte jag med min nya leksak Vmaxpro som är en sensor som sätts på stången och den registrerar hastigheten. Power snatch var övningen och jag körde hela warm upen från 101 också. 

Fredag blev det 17.00 passet med Chrille och Robban och Freddan höll i det. Så kul och deadlift stod på proggen för jag hade ju själv skrivit det. Sen blev det mys teknikträning på lite olika gymnastiska övningar. Sen julbord med teamet!

Lördag, missnöjd att jag inte kom iväg och körde min power hour men det blev en pysseldag hemma och sedan barnvakt tillsammans med Catta. Fick en lång promenad bland gravarna i kviberg och då faller alltid tankarna på plats för kommande projekt. 

Söndag är vilodag och matprepp! Idag också julmarknad och det blir nog en rulle också såklart så man har något att rekommendera 06.30 passet imorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: