Projekt – No Challenge No Change!

Hej på er! Det var ett tag sedan man skrev här på Bloggen men nu äntligen ska vi dra igång ett nytt projekt igen!

Tillsmamans med supergrymma Karoline Pettersson så ska den gamle headcoachen verkligen styra upp sin kost och träning i 4 veckors perioder igen.

Jag kallar det No Challenge No Change projektet och detta var min gamla slogan när jag var PT på fysiken. Jag diggar fortfarande uttrycket då det verkligen krävs en utmaning och ansträngning till att göra förbättringar. Att bli starkare eller förändra sin kost kräver en ansträngning och genom en tydlig plan så kommer resultatet. Jag gillar att ha en plan, jag gillar att följa någonting, jag gillar att kryssa att jag följt någonting och jag gillar att få resultat av att jag gjort mitt bästa!

Så nu kör vi!

Planen är följande:

4 veckor med en justerad kostplan där Karoline har satt mig på en mycket större mängt Carbs än vad jag brukar få i mig under dagarna. Jag har testkäkat frullen nu hela veckan och det är verkligen en Challenge att få ned.

Min kostplan

Vecka 40,41,42,43, utvärering varje söndag och foodprepp såklart!

1. Frukost

Gröt 2dl Havregryn, 2dl bär, 2 ägg och kosttillskott ev Kaseinfluff

2. Mellanmål

Kosttillskott pre & post shake

Pre 30g carbs + koffein

Post 50g carbs + 30g protein

3. Lunch

Potatis 330g kokt potatis eller 230g kokt ris + 150g kött (125g Lax) + Grönsaker och yoghurt eller lätt cream sås

4. Middag

Samma som lunch

5. Kvällsmål

Kasein eller kesella

Dagens prepp satt i ryggmärgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: