Helgutvärdering

Då ska vi se! Första veckan har gått rätt bra tycker jag. Gröten är en tuff utmaning och utan mjölk är den nästan omöjlig att få i sig. Två ägg och en grönkålssmoothie på detta är bara att glömma. Så äggen och äpplet tar jag till mellanmål istället.

Rismängden på 230g kokt ris går ned om jag kör en yoghurt sås och potatis 330g funkar också tillsammans med lite salsa eller sås.

Träningen har varit en mix av weightlifting 101 Raw Power program och göta metcons. Verkligen känt att jag har energi till träningen och detta hoppas jag bara blir bättre. Jag har inte varit så trött i kroppen liksom.

På vikten och kroppen har det inte hänt något så jag kommer fortsätta att köra på samma plan då jag inte har satt den fullt ut än heller.

Lördag var ej enligt plan och det blev både bea och glass.

Men kul att ha en kost att pilla vidare med och tillsammans med Karoline så kommer jag fortsätta utveckla den till en bra och nyttig kost som jag kan köra under mycket lång tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: