Coach congress 2018

I helgen var det dax igen för den årliga coach congress! En helg med Sveriges vassaste boxägare, coacher och tunga föreläsare! Jag tackar Per och gänget bakom CrossFit Norrtälje samt invictus travels och eleiko för grymt bra arrangemang!

Hela alltet hölls i eleikos splitternya lokaler och Jepp det är CrossFit porr!

Helgen rullade igång med högsta klass direkt. När Mr Opex himself har flugits in då sitter jag gärna och lyssnar! Riktigt tung info som vi kommer ha bra användning av framåt i vårt arbete här på Göta!

Mellan varje föreläsare blir det alltid bra samtal med andra boxägare! Det är här kontakter knyts och tips och trick byter ägare! Dessa små guldklimpar är den absolut största orsaken till att jag alltid närvarar på denna tillställning!

Jag och Maggie från CrossFit 421 hade en blast hela helgen. Vem pratade mest egentligen?

Jimmy från CrossFit HQ var där och var så nöjd över sitt besök på Göta så han körde sin föreläsning i vår t-shirt. Riktigt kul! Han fick ett par tuffa frågor till sig men allt som allt är vi på Göta väldigt nöjda med HQs arbete med att sprida the CrossFit brand över hela världen!

Självklart var dettner där och hade en intressant föreläsning om sitt stack program. Att göra assessments över rörelser för att se vart det läcker är oerhört viktigt och något vi på Göta håller på mer och mer med! Vi har ett spännande koncept på G som vi snart släpper!

Allt som allt en fullpackad helg med intressanta föreläsningar och massvis med bra möten men de bästa människorna i branschen! Så Kul att vara en del i Sveriges CrossFit Community!

Tack än en gång till Per och gänget bakom årets coach congress!

Mmm ljuv musik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: